Vertalingen

Bent u op zoek naar een voordelig vertaalbureau, maar met een uitstekende kwaliteit? Wij bieden u vertalingen in o.a. het Frans, Duits, Spaans, Noors, Fins, Chinees, Portugees, Deens, Zweeds, Engels, Italiaans, Russisch, Bulgaars, Hongaars, Tsjechisch, Nederlands en alle andere gewenste talen!

Wij bieden vertalingen aan vanaf € 0,039 per woord! 

Wij vertalen complete websites, e-mails, nieuwsbrieven, brochures, formulieren, website content en SEO vriendelijke landingspagina's om uw verhuur of verkoop te verhogen en voor het verkrijgen van meer geloofwaardigheid bij uw klanten.

Om vertalingen te bieden van uitstekende kwaliteit en om ervoor te zorgen dat de teksten op de juiste wijze geïnterpreteerd worden, werken wij alleen met vertalers voor wie de te vertalen tekst hun moedertaal is en daarnaast werken wij altijd met een voor u gratis proeflezer. Deze tweede proeflezer is een tweede moedertaal vertaler die het werk van de vertaler nogmaals controleert op eventuele schrijffouten en op een correcte vertaalslag om een zo’n accuraat mogelijke vertaling van uitstekende kwaliteit bij onze klanten te kunnen aanleveren.

Normaliter, wanneer dit ook past binnen de door u gewenste deadline, gebruiken wij per opdracht (per taal) één vertaler om er zo zeker van te zijn dat de schrijfstijl van de documenten of de website content identiek is. Het hanteren van één schrijfstijl kan zeer gunstig zijn voor uw SEO! Het inzetten van meerdere vertalers per taal is uiteraard wel mogelijk!

Als u vooraf zeker wilt zijn van de kwaliteit die wij kunnen leveren, bieden wij u een gratis kleine proefvertaling (max 250 woorden) van uw content in de gewenste taal. Op deze manier kunt u er vooraf zeker van zijn dat zowel de kwaliteit als de schrijfstijl van de vertaler aan uw wensen voldoet. Iedere vertaler heeft een eigen schrijfstijl en op deze manier kunnen wij vooraf bepalen of de juiste vertaler op de opdracht geplaatst is!

Ook bieden wij al onze klanten, tot 100.000 woorden, een risicovrije eindbetaling. Wij doen dit om onze kwaliteit te waarborgen en onze klanten tevreden te houden. Op deze manier kunnen wij er zeker van zijn dat u tevreden bent met het door ons geleverde werk alvorens wij betaald krijgen. Daarnaast geeft het u de garantie dat wij er alles aan zullen doen om u de kwaliteit te leveren waar wij voor staan en waar u naar opzoek bent! 

Hoe werken wij

Wanneer u ons een tekst of websitelink stuurt met het verzoek voor een vrijblijvende offerte dan ontvangt u deze van ons per ommegaande. Wij garanderen u altijd snelle levertijden. Bij Holiday Translations kunnen we u voorzien van de hoogwaardige vertalingen, in elk bestandsformaat of software. Ook bieden wij u, in onderling overleg, de mogelijkheden om de content rechtstreeks te plaatsen in uw extranet.

Bij ons heeft u 1 vast contactpersoon waarmee u contact kunt opnemen aangaande al uw vragen over het vertaalproces. Als er iets is waar wij niet zeker van zijn tijdens het vertaalproces, kunt u er vanuit gaan dat wij u zullen contacteren alvorens verder te gaan met de vertaling. Een goede vertaling staat of valt met het duidelijk begrijpen van de brontekst. Dit betekent uiteraard niet dat wij onze klanten met ieder klein wissewasje zullen lastig vallen.

Levering en Tarieven

In de meeste gevallen zijn wij in staat om vertalingen van documenten te leveren in alle gewenste talen tot 2.000 woorden (gelijk aan 4 of 5 standaard A4-pagina's) binnen 2 werkdagen. Heeft u de vertaling sneller nodig? Geen probleem, over het algemeen kunnen wij altijd een oplossing vinden om uw deadline te halen! Uiteraard staat de snelheid van de vertaling in verband met de complexiteit van de tekst. Wij kunnen over het algemeen relatief eenvoudig documenten sneller leveren dan, bijvoorbeeld, zeer technische vertalingen of juridische documenten. Voor onze voordelige vertaaltarieven met een uitstekende kwaliteit klik hier.

LET OP: Voor vertalingen van algemene voorwaarden en contracten maken wij gebruik van een vertaler met een juridische achtergrond en/of voldoende kennis hiervan. Wij bieden echter geen gecertificeerde juridische vertalingen aan. 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u uiteraard contact met ons opnemen.