Services

Na jarenlange ervaring in het Toerisme, de Real Estate sector en in de klantenservice bieden wij u, naast het vertalen van uw website, ook de mogelijkheid om op een professionele wijze per e-mail naar al uw klanten te reageren en zodoende uw verkoop of verhuurkansen te vergroten. Hiervoor kunt u simpel en eenvoudig gebruik maken van onze Online Support Service!

Naast onze Vertaaldiensten en Online Support service kunt u ook gebruik maken van onze services op het gebied van proeflezen, reviseren, copywriting en blogwriting van uw content, uiteraard allemaal tegen de beste tarieven!

Wij bieden u alle mogelijkheden om op betrouwbare en professionele wijze uw (potentiële) klanten te bereiken. Denkt u zich eens in hoeveel meer vertrouwen u zou krijgen van uw (potentiële) klanten als u in staat bent om uw website te promoten in hun moedertaal, om terug te reageren naar uw potentiële klanten in hun eigen moedertaal en hen daarnaast te voorzien van een verhuur- en/of verkoopcontract, nieuwsbrief, e-mail,  een offerte etc. in hun moedertaal?

Voor meer informatie kunt u kijken bij onze services en tarieven, of neem contact met ons op.