Proeflezen

Wilt u uw huidige website laten controleren op kleine spelfoutjes om zo nog professioneler over te komen bij uw klanten? 

Wij bieden proeflezingen aan vanaf € 0,013 per woord!

In het geval van proeflezingen is het van zeer groot belang dat uw huidige website vertaling of tekst al van goede kwaliteit is! Het moet in deze dus al een tekst zijn die geschreven is door een moedertaal vertaler/schrijver of persoon die de taal “uitstekend” beheerst en niet door een machine. Ook is het van groot belang dat de tekst die u wilt laten proeflezen inhoudelijk al 100% correct is!

In het geval van een proeflezing controleren wij de tekst op kleine schrijf- en spelfouten maar wordt deze inhoudelijk niet gecontroleerd met de brontekst of in zijn totaliteit herschreven. Een proeflezing is dus simpelweg een extra paar ogen die opnieuw de geschreven teksten controleert en daar waar nodig kleine correcties maakt!

Om proeflezingen te bieden van uitstekende kwaliteit en om ervoor te zorgen dat de teksten op de juiste wijze geïnterpreteerd worden, werken wij alleen met proeflezers voor wie de te proeflezen tekst hun moedertaal is.

Heeft u geen compleet nieuwe vertaling nodig maar denkt u dat uw huidige website teksten niet goed genoeg zijn voor een simpele proeflezing. Neem dan eens een kijkje bij onze revisie mogelijkheden.

Hoe werken wij

Wanneer u ons een tekst of websitelink stuurt met het verzoek voor een vrijblijvende offerte dan ontvangt u deze van ons per ommegaande. Wij controleren dan voor u of de kwaliteit van uw website teksten dusdanig zijn dat een proeflezing zal volstaan. Mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij voor u bekijken of een revisie wellicht wel tot de mogelijkheden behoord! Indien uw tekst in aanmerking komt voor een proeflezing dan kunt u de tekst of content naar ons toesturen in bijvoorbeeld Word, Excel of wij kunnen de content rechtstreeks proeflezen vanaf uw website.

Bij ons heeft u 1 vast contactpersoon waarmee u contact kunt opnemen aangaande al uw vragen over het proefleesproces.

Levering en Tarieven

In de meeste gevallen zijn wij in staat om de proeflezing van documenten te leveren in alle gewenste talen tot 5.000 woorden binnen 2 werkdagen. Heeft u de proeflezing sneller nodig? Geen probleem, over het algemeen kunnen wij altijd een oplossing vinden om uw deadline te halen! Uiteraard staat de snelheid van de proeflezing in verband met de complexiteit van de tekst.

Ook bieden wij al onze klanten, tot 100.000 woorden, een risicovrije eindbetaling. Wij doen dit om onze kwaliteit te waarborgen en onze klanten tevreden te houden. Op deze manier kunnen wij er zeker van zijn dat u tevreden bent met het door ons geleverde werk alvorens wij betaald krijgen. Daarnaast geeft het u de garantie dat wij er alles aan zullen doen om u de kwaliteit te leveren waar wij voor staan en waar u naar opzoek bent! 

LET OP: Voor vertalingen van algemene voorwaarden en contracten maken wij gebruik van een vertaler met een juridische achtergrond en/of voldoende kennis hiervan. Wij bieden echter geen gecertificeerde juridische vertalingen aan. 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u uiteraard contact met ons opnemen.