FAQ

Zijn er kosten voor een spoedopdracht?

Nee, wij zijn trots op onze snelle en efficiënte vertalingen. Wij rekenen een vaste prijs per woord, zodat u van te voren weet wat de kosten zullen zijn. Laat het ons weten wanneer uw deadline is voor de gevraagde vertalingen, en wij zullen er alles aan doen om uw deadline te halen. 

Hoe gaan wij om met vertrouwelijke informatie?

Uw vertrouwelijke informatie wordt behandeld met absolute geheimhouding. Vertrouwen is ons inziens absoluut essentieel, en op uw verzoek tekenen wij dan ook graag een geheimhoudingsovereenkomst. 

Hoe kunt u uw teksten aanleveren?

U kunt uw documenten in elk document type aanleveren. Daarnaast kunnen wij op verzoek de content ook rechtstreeks van uw website vertalen. 

Zijn de vertalers, moedertaal vertalers?

Ja

Wat onderscheidt Holiday Translations van andere vertaalbureaus?

Wij bieden snelheid, kwaliteit en specialisme tegen zeer scherpe tarieven. Tevens rekenen wij geen extra kosten voor spoedopdrachten. 

Doen jullie alleen vertaal werkzaamheden?

Nee, naast onze vertaaldiensten bieden wij ook proeflezingen, revisies, copywriting, blogwriting en online Support.

Waarom biedt Holiday Translations  geen vertalingen aan voor gecertificeerde juridische documenten?

Wij zijn van mening dat gecertificeerde, juridische documenten van dusdanig belang zijn voor een onderneming dat deze documenten alleen door een advocaat of juridisch specialist kunnen worden verstrekt.

Overige vragen?

Heeft u overige vragen omtrent de diensten die wij bieden? Stuur ons een email middels ons contactformulier en wij komen hier binnen 24 uur bij u op terug.