Online Support

Na jarenlange ervaring in de Real Estate sector, het toerisme en in de klantenservice bieden wij u ook de mogelijkheid om op een professionele wijze per email naar al uw klanten te reageren en zodoende uw verhuur en verkoopkansen te vergroten. Het belangrijkste is dat wij naast het internet ook de markt kennen. We weten dat een snelle reactie van cruciaal belang is om een potentiële klant niet te verliezen, simpelweg omdat u niet in staat bent om te reageren voordat uw concurrentie dat doet! 

Klik hier voor meer informatie over onze hoge kwaliteit vertalingen!

Hoe werken wij

Voordat u onze online support kunt gebruiken moet u op voorhand een support bundel kiezen. Met uw bundel koopt u een maximum aantal woorden welke vertaald kunnen worden en u hoeft uw bundel niet in één keer te gebruiken. Na iedere vertaling gedaan vanuit uw support bundel ontvangt u een email met daarin het aantal nog resterende woorden in uw bundel. Voor onze online support service kunt u gebruik maken van What’s App, Skype of e-mail voor een snellere respons. U krijgt een rechtstreeks contactpersoon toegewezen waarmee u contact kunt opnemen aangaande uw vragen over het vertaalproces. Als er iets is waar wij niet zeker van zijn tijdens het vertaalproces, kunt u er vanuit gaan dat wij u zullen contacteren alvorens verder te gaan met de vertaling. Wanneer u ons de tekst stuurt die u van een klant heeft ontvangen of de reactie die u wilt verzenden naar uw klant, zullen wij deze tekst met een gegarandeerde snelle levertijd vertalen en aan u retour sturen. Met gebruik van Skype of What’s App kunt u de snelheid van de vertaling verhogen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Levering en Tarieven

In de meeste gevallen zijn wij in staat om vertalingen van documenten te leveren in alle gewenste talen tot 500 woorden (gelijk aan 1 standaard A4-pagina) binnen 1 werkdag. Heeft u de vertaling sneller nodig? Geen probleem, over het algemeen kunnen wij altijd een oplossing vinden om uw deadline te halen! Uiteraard staat de snelheid van de vertaling in verband met de complexiteit van de tekst. Wij kunnen over het algemeen relatief eenvoudig documenten sneller leveren dan, bijvoorbeeld, zeer technische vertalingen of juridische documenten. Voor vertalingen gedaan via onze online support service moet u vooraf een support bundel kopen. 

LET OP: Voor vertalingen van algemene voorwaarden en contracten maken wij gebruik van een vertaler met een juridische achtergrond en/of voldoende kennis hiervan. Wij bieden echter geen gecertificeerde juridische vertalingen aan. 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u uiteraard contact met ons opnemen.